Poslovno savjetovanje

Nudimo sljedeće usluge:

 

SAVJETOVANJE U ORGANIZACIJI POSLOVANJA

Bez obzira da li ste otvorili svoje poduzeće ili već imate postojeće poduzeće nudimo savjetovanje u organizaciji poslovanja kako bi si što lakše i što bolje posložili poslovanje te na taj način imali potpunu kontrolu nad poslovanjem.

Trebate porezne savjete, poslovne savjete, zapošljavate nove radnike i trebate savjete da li možete ostvariti poticaje od HZZ-a (čime možete postići uštedite troškova vezanih uz radnike) te ostale poslovne savjete tu smo za vas.

Također nam se možete obratiti ukoliko ste zainteresirani za dobivanje poticaja od Ministartsva poduzetništva te drugih institucija koje daju poticaje ili bespovratna sredstva.

IZRADA POSLOVNIH PLANOVA

Poslovni plan označava opis poslovne ideje i mjera koje su potrebne kako bi se poslovna ideja realizirala.

Za vlasnika/poduzetnika izrada poslovnog plana važan je dokumenat kod pokretanja poslovne djelatnosti.

Poslovni plan odgovara na pitanje kako osigurati razvoj poduzeća i ostati konkurentan.

Svaki poslovni plan svojim je oblikom prilagođen poduzetničkom poduhvatu ili djelatnosti.

Njegova složenost i sadržaji definirani su proizvodnim, odnosno uslužnim programom i prilagođavaju se obliku koji zahtjeva njegova primarna namjena.

Također je i potreban kod pokretanja investicija, a obično ga traže poslovne banke ukoliko od njih tražite kreditna sredstva.

Poslovni plan trebao bi dokazati opravdanost vaše investicije i to ne samo s ekonomskog nego i društveno-ekonomskog aspekta.

Ukratko poslovni plan sadrži dekripciju vaše poslovne ideje razrađene po elementima od podataka o poduzetniku, proizvodno/uslužnoj lokaciji, ekološkim, tehničko-tehnološkim aspektima te ekonomsko financijskim proračunima i analizama opravdanosti ulaganja.

SAVJETOVANJE U VEZI OTVARANJA PODUZEĆA

Želite pokrenuti vlastiti posao, a ne znate kako, da li otvoriti obrt ili poduzeće (d.o.o. ili j.d.o.o.) te što vas sve očekuje i sa čim se se morate susretati kao poduzetnik, te kako doći do poticaja ili kredita za pokretanje vlastitog posla obratite nam se s povjerenjem da Vas uputimo i olakšamo Vam ostvarenje vaših planova.

Kod pokretanja poslovanja (START-UP) nudimo također usluge poslovnog savjetovanja kako si posložiti i organizirati poslovanje.

Ako Vam se postupak osnivanja poduzeća ćini prekompliciran, i rađe bi da netko to obavi za Vas tu smo.

Umjesto Vas radimo slijedeće radnje:

  • registracija poduzeća na trgovačkom sudu,
  • podižemo broj iz zavoda za statistiku,
  • izrada pečata,
  • prijava novih poduzeća u PDV sustav,
  • prijava poduzeća u porezni sustav,
  • prijava poduzeća na mirovinsko,
  • prijava poduzeća na zdrastveno,
  • ostalo po dogovoru.

Obaratite nam se s povjerenjem i sigurnošću u brzu, pravovremenu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu!