O nama

Notalis je poduzeće koje se bavi pružanjem računovodstvenih usluga vodeći računa o tome da računovodstvo prilagodi specifičnostima poslovanja klijenata. Također pružamo svojim klijentima potpunu podršku u poslovanju savjetovanjima te analizama poslovanja prilagođenih poduzećima naših klijenata, kako bi u svakom trenutku imali što bolji uvid u svoje poslovanje. Smatramo da je važno da direktor poduzeća ima uvid u poslovanje poduzeća ne samo završnim računom na kraju poslovne godine nego i tokom cijele godine.

U poduzeću Notalis zaposlene su visokokvalificirane osobe, sa 14 godina radnog iskustva na poslovima šefa računovodstva i izrada završnih računa.

Također smo upoznati sa vođenjem poduzeća te znamo što je sve potrebno kako bi se moglo kvalitetno voditi poslovanje te znamo sa čime se sve susreću poduzetnici.

Smatramo da računovodstvo nije samo obrada podataka već da se u toj obradi podataka vidi poslovanje poduzeća te se dolazi do informacija koje su izuztno važne kako bi se moglo adekvatno i dobro reagirati na tržištu i biti bolji od konkurencije.

Ako ste se odlučili pokrenuti vlastiti posao a ne znate koji oblik poslovanja pokrenuti, te ne znate što Vam je sve potrebno kako bi otvorili svoje poduzeće ili obrt mi smo ovdje da Vam pružimo podršku te Vas uputimo i pomognemo da što lakše realizirate svoju ideju.

Naše poduzeće koristi metode koje osiguravaju rast profitabilnosti svojih klijenata:

  • Računovodstvo
  • Financijske analize
  • Financijsko planiranje i analize novčanih tokova

 

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI OD NAS ?

Uvijek možete očekivati profesionalan savjet u pravo vrijeme kada Vam je najpotrebniji.
Imamo fleksibilan pristup i možemo naći rješenje za vaše specifične potrebe.
Naš pristup savjetovanju će Vam omogučiti da iskoristite prednosti koje Vam pružamo imajući u svojem računovođi u i sto vrijeme i poreznog savjetnika i poslovnog savjetnika.
Pravovremenom obradom podataka uvijek možete dobiti informacije važne za poslovanje i donošenje odluka.
Pračenjem računovodstvenih i poreznih promjena stalno čemo biti u toku sa Zakonima i promjenama te Vam na taj način biti partner koji će Vas pravovremeno obaviještavati o svemu.

Možete očekivati korektan stav i povjerljivost!